JOHNNY'S BURGER COMPANY DEN HAAG LOOSDUINEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 912 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Johnny's Burger Company Den Haag Loosduinen. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 22:47 Zijn niet echt met liefde klaar gemaakt. En dat voor die prijs.
28 sep 2022 om 19:44 Precious time frites were as stone - for sure few times warmed up on oil Now cold dry frites, is almost 5€ for frites with sauce so what i received was unbelievable… better make frites self at home really
27 sep 2022 om 13:10 Voor de 2e keer hier besteld, eten kwam na ongeveer 40 minuten wat ook aangegeven was. Het eten was warm en smaakte goed! Ik had een wrap met honing mosterd saus, alleen kon ik nou niet echt de saus proeven. Verder was het eten prima!
26 sep 2022 om 22:30 Nu voor de 3e keer dat het langer dan een uur duurde voor ze er waren. Ijs besteld, krijg ik gewoon een totaal andere smaak, zonder overleg, omdat het op was. Toen mijn bestelling er eindelijk was was het ook nog lauw en verlept. Nooit meer!
25 sep 2022 om 20:04 Koude eten en niet lekker
25 sep 2022 om 1:23 Voedselvergiftiging gekregen ik wil me geld terug
24 sep 2022 om 21:38 Niet bezorgd, na 1:15 gebeld werd er gezegd dat de bestelling “dacht hij” al onderweg was. Na het navragen gezegd dat de bestelling onderweg was. Na 45 min na het bellen nog niks ontvangen.
19 sep 2022 om 23:10 Na bijna anderhalf uur bestelling ontvangen, er miste aardappel partjes welke nabezorgd zouden worden, ze zijn echter niet bezorgd! Burgers zijn wel echt top! Het is alleen even uitzoeken welke burger er in welk doosje zit, wij hadden een grote order
18 sep 2022 om 19:12 Je besteld een hamburger en een red bull en dan moet je al een uur wachten is die er eindelijk. Krijg je allen de hamburger en geen red bull. En zit je 2 uur op te wachten
17 sep 2022 om 22:57 Kidsmenu besteld, deze werd niet in een kidsbox geleverd en zonder verassing. Grote teleurstelling voor de kleine. Daarnaast was het koud en was de kip te lang doorgebakken. Al met al een trieste bedoening. Om je voor te schamen werkelijk.
16 sep 2022 om 19:49 Burgers zijn ALTIJD goed. Vlees goed gaar, lekker sausje, precies genoeg, verse sla. Zo vaak besteld en ben nog nooit teleurgesteld.
16 sep 2022 om 19:30 Deze keer was alles weer heerlijk gelukkig. Snel bezorgd heerlijk warme twister fries en de burgers waren ook perfect